Skip to content
User Password

TV Prinsejagt

Sinds dit voorjaar is de nieuwe jeugdcommissie actief binnen onze vereniging.
Er hebben sindsdien een aantal activiteiten plaats gevonden voor de jeugd, waaronder het Ivo Verharen toernooi dat elk jaar op onze club gehouden wordt!
Het was een week met veel zon, lekkere soep en hapjes, een goed geregelde bardienst, een leuke activiteit incl. loterij en enthousiaste kinderen en ouders en grootouders op ons park.
Er kon ingeschreven worden op verschillende onderdelen, waaronder het open toernooi en het jeugdranglijst toernooi. Ondanks dat er helaas een minimaal aantal leden van TV Prinsejagt mee speelden is het toch een erg succesvol toernooi geweest!
Dhr. en Mevr. Verharen zijn een aantal keer komen kijken en hebben de wisselbeker uitgereikt aan Cristijn Nienhaus, de winnaar in de categorie JE12 JRT*. Hun kleinzoon Pim deed ook mee in de categorie JD 12 JRT*.
Het doel van de commissie is om het toernooi weer als vanouds groot te maken en we hebben deze week dan ook genoeg idee├źn op gedaan om er volgend jaar een nog groter succes van te maken: bij deze dus alvast de oproep voor volgend jaar om allemaal mee te doen!

Groetjes namens de commissie van het Ivo Verharen toernooi,
Lotte, Bas en Lenneke

Evenementen

Naar de evenementen kalender klik

Ma 23 juli 2018
Husselen
Ma 30 juli 2018
Husselen
Ma 06 augustus 2018
Husselen
Vr 10 augustus 2018
Ma-Wo-Vr goep toernooi
Ma 13 augustus 2018
Husselen