Skip to content
User Password

TV Prinsejagt

WDWC 2017-2018

Sinds jaren is er al een soort interne competitie op de zaterdagmiddag! Het is een uitvloeisel van de zaalcompetitie. Deze competitie is uitsluitend voor de leden van de drie Eindhoven-Noord verenigingen (Prinsejagt, Tegenbosch en Bokt).
Deze competitie is voor de gezelligheid er is geen ranking aan verbonden. We hebben een aantal heren dubbel poules, een aantal dames dubbel poules en twee mix poules. Iedereen die wil kan zich hiervoor inschrijven mits de beiden deelnemers lid zijn van Prinsejagt, Tegenbosch of Bokt!. De wedstrijden staan al vast,

 1) 4 november 2017  Tegenbosch   6) 6 januari 2018   Prinsejagt
 2) 11 november 2017  Tegenbosch  7) 13 januari 2018   Bokt
 3) 18 november 2017  Prinsejagt  8) 20 januari 2018   Bokt
 4) 2 december 2017  Tegenbosch  9) 27 januari 2018   Prinsejagt
 5) 9 december 2017  Bokt (prijsuitreiking)  10) 3 februari 2018   Prinsejagt (prijsuitreiking)

Na 5 speeldata wordt een prijsuitreiking gedaan en worden er degradaties en promoties doorgevoerd in de poules.
Na 10 speeldata hebben we de uiteindelijke prijsuitreiking.

Het is mogelijk om met meer dan twee personen in te schrijven, zodat je altijd een reserve hebt mocht je een keer niet kunnen! Het inschrijfbedrag blijft 15 euro per team voor heel de competitie!

Voor en na de wedstrijden zorgen de commissieleden voor iets lekkers bij de koffie/ thee of de borrel. Gezelligheid staat voorop.
Inschrijven kan via de volgende link:

http://www.tegenbosch.nl/inschrijven-wdwc-20172018

Sluitingsdatum voor inschrijven is 1 oktober 2017!
We hopen dat er weer heel veel deelnemers zullen zijn.

Met vriendelijke groet,

Bert van der Velden en Evelien van der Meijs

Mijn naam is Evelien van der Meijs, ik speel sinds een jaar of 10 met plezier tennis bij Prinsejagt, na bijna 20 jaar badminton gespeeld te hebben. Die twee sporten samen beoefenen was voor mij niet mogelijk en ik was zo enthousiast geworden over het tennissen dat ik me daar helemaal op gestort heb.

Sinds enkele jaren zit ik o.a. in de WDWC-commissie. Enthousiast geworden door het meespelen hiervan. Voor degene die niet weten wat dit is, zal ik het hier uitleggen.

Vroeger toen er nog overal gravelbanen waren kon je ‘s-winters alleen maar binnen spelen. In de sporthal Woensel werden toen competities gespeeld op zaterdagmiddag. En daarna natuurlijk gezellig even iets met je tegen-stander drinken. Dit waren hoofdzakelijk spelers uit Eindhoven Noord.

Met de komst van de kunstgrasbanen liep de competitie in de hal snel terug. Veel mensen vonden het een behoorlijke uitgave terwijl je de hele winter nu gewoon buiten kon spelen. Met die competitie in de hal in hun achterhoofd zijn we bij elkaar gaan zitten en hebben met toestemming van de desbetreffende besturen de Woenselse Dubbel Winter Competitie opgezet.

Een competitie voor herendubbel, dames dubbel en gemengd dubbel, met dezelfde regels als de interne competitie. Je speelt een uur, als het kan 2 sets, maar de uitslag na een uur telt.

Deze competitie is alleen toegankelijk voor spelers van een van de drie Woenselse verenigingen, Prinsejagt, Tegenbosch en Bokt. De wedstrijden worden om toerbeurt bij de drie verenigingen gespeeld en zoveel mogelijk buiten de competitie om gepland, om maar zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om in te schrijven.

Je speelt in een poule, met ongeveer gelijke sterkte tegenstanders. Na 6 a 7 wedstrijden worden de poule winnaars bekend gemaakt en gehuldigd, die schuiven een poule op en de laatste van de poule hierboven zakt een poule. Dus volop wedstrijdelement.

Je vindt in deze nieuwsbrief waar je je in kunt schrijven met een of twee partners, het is altijd fijn om een reserve te hebben.

Wij, de commissie, zorgen voor de poule-indeling en de administratie daaromheen. Tevens zorgen wij ervoor dat als er bij je eigen vereniging gespeeld wordt dat er iets lekkers op tafel staat. En dat allemaal voor het inschrijfgeld voor de totale competitie van € 5,-- per persoon (€ 10,-- per team).

Via de site van Prinsejagt kan je je normaal inschrijven, er staat dan een link op de homepage.

Ik hoop jullie op de baan of in een van de paviljoens te ontmoeten.

Groetjes, Evelien

Evenementen

Naar de evenementen kalender klik

Ma 23 juli 2018
Husselen
Ma 30 juli 2018
Husselen
Ma 06 augustus 2018
Husselen
Vr 10 augustus 2018
Ma-Wo-Vr goep toernooi
Ma 13 augustus 2018
Husselen