Skip to content
User Password

TV Prinsejagt

Op vrijdag 17 november organiseert de jeugdcommissie een pizza en film avond voor de jeugdleden.
Alle jeugd is welkom vanaf 18:00 uur in het paviljoen voor een lekkere pizza, en een leuke film; later aanschuiven mag ook!
Vanaf 20:00 uur tot 22:30 uur is het programma exclusief voor de oudere jeugd i.v.m. de filmkeuze. (Er zal geen alcohol geschonken worden)
De kosten zijn €5,- per persoon, inschrijven kan via onderstaande link t/m woensdag 15 november.
https://www.tennisschoolgijs.nl/verenigingen/tv-prinsejagt/inschrijven-clubactiviteit-prinsejagt

Tot dan!
Groetjes van de jeugdcommissie

Op zondag 19 november organiseren we het Mini-Maxi toernooi. Het duurt ongeveer van 9.30 tot 13.00 uur en is bedoeld voor alle leden van TV Prinsejagt.

Zowel een jeugd lid als een senior lid mag iemand meenemen om deel te nemen aan dit toernooi en diegene hoeft geen lid te zijn. Dus vraag je ouders, grootouders, tante, buurman, of juist kinderen, kleinzoon- of dochter, buurmeisje of iemand anders die kan tennissen om samen aan dit toernooi mee te doen!
Er zullen alleen dubbels gespeeld worden waarbij volwassenen en kinderen samen spelen. 1 Mini (jonger dan 18jr) speelt met 1 Maxi (18jr of ouder).

Tijdens dit toernooi staan plezier en gezelligheid centraal; wij zorgen voor lekker eten en drinken om deze dag compleet te maken!
Inschrijven voor dit toernooi kan via de volgende link tot en met 12 november 2017. Inschrijving kost €5,- per koppel.
https://www.tennisschoolgijs.nl/verenigingen/tv-prinsejagt/inschrijven-clubactiviteit-prinsejagt Wij hopen op veel inschrijvingen en een gezellige dag de 19e!

Tot dan!
Groetjes van de jeugdcommissie

Evenementen

Naar de evenementen kalender klik

Ma 24 september 2018
Husselen
Ma 01 oktober 2018
Husselen
Ma 08 oktober 2018
Husselen
Ma 15 oktober 2018
Husselen
Ma 22 oktober 2018
Husselen