Skip to content
User Password

TV Prinsejagt

Husselavond senioren

Op maandagavond zijn veel banen gereserveerd voor het husselen. Het senioren husselen staat in de belangstelling van een groot aantal van onze leden. Het is een uitstekende gelegenheid om zonder vooraf met iemand te moeten afspreken naar het tennispark te komen en daar met ander leden een partijtje te tennissen. Nieuwe leden leren hier snel andere leden kennen. Niet zelden ontstaan op deze avonden nieuwe tenniskoppels. Na afloop is het altijd gezellig om samen met andere leden wat te drinken. 

De hussel start om 19.00 uur en gaat door tot 22.00 uur. In die periode worden er 4 rondes van 45 minuten getennist. U dient ongeveer 15 minuten voor aanvang van de ronde waaraan u wilt deelnemen aanwezig te zijn.

U levert uw pasje in bij de husselaar (wie het eerst komt, het eerst maalt) die met kennis van zaken dan de partijen samenstelt. Natuurlijk is er altijd ruimte om uw wensen ten aanzien van de samenstelling van partijen kenbaar te maken. Afhankelijk van de mogelijkheden zal hier zeker rekening mee gehouden worden.

De spelerspasjes van de deelnemers worden zoveel mogelijk naar sterkte ingedeeld. Daaruit ontstaan de verschillende koppels die met en tegen elkaar spelen. 

  • Iedere maandag
  • Tijdstip: van 19.00u - 22.00u.
  • De partijen duren 45 minuten
  • Ledenpasjes meebrengen
  • Leeftijd vanaf 18 jaar
  • Beginnen en stoppen na iedere ronde

 

Gedurende de vakantieperiode wil Miriam Rijnen voor de thuisblijvers het maandagavond husselen (bij voldoende belangstelling) normaal doorgang laten vinden. Dus maak hier gebruik van en kom massaal naar de baan om ook gedurende deze periode je tenniscapaciteiten te blijven ontwikkelen.

Evenementen

Naar de evenementen kalender klik

Di 23 januari 2018
DDDC
Za 27 januari 2018
WDWC
Di 30 januari 2018
DDDC (pav. Prinsejagt)
Za 03 februari 2018
WDWC
Di 06 februari 2018
DDDC

Verjaardagen

21-01Frederique Kamphuis
23-01Vlad Mitcan
23-01Marjolein Stuive
24-01Suzan Bookelaar
25-01Barbara Elsendoorn