Algemeen Jeugd

Bij TV Prinsejagt werken we met het Alles-in-1-jeugdpakket. Hierbij is alles in één keer geregeld. Het Alles-in-1-jeugdpakket loopt per half jaar, namelijk van 1 januari t/m 30 juni, en van 1 juli t/m 31 december. De reden hiervan is o.a. dat de lessen inclusief zijn in dit pakket en de groepsindeling voor een half jaar aangegaan wordt met onze tennisschool. We incasseren 2 keer per jaar, in januari en juli, een bedrag van €180,- waarmee dan alle kosten gedekt zijn voor het volgende:

  • lidmaatschap van de vereniging, inclusief KNLTB pas
  • 36 weken per jaar training in tennis of padel 
  • automatische deelname aan de KIA tenniskids competitie in het voor- en najaar
  • deelname aan clubactiviteiten, zoals ouder-kind toernooi, pizza-filmavond.
  • een club t-shirt waarin je competitie speelt
  • onbeperkt vrij spelen op onze tennis-en padelbanen

Meer informatie over het tenniskids programma van de KNLTB vind je via deze link: https://www.centrecourt.nl/themas/tenniskids/

 

Wanneer een jeugdspeler ongeveer 12 jaar is, zal hij/zij in overleg met de trainer overgaan naar de gele categorie. Dit betekent dat ze met de reguliere gele tennisbal gaan spelen en niet meer binnen het Alles-in-1 lidmaatschap vallen. Het junior lidmaatschap van TV Prinsejagt gaat dan in. De kosten hiervan vind je onder het kopje 'lidmaatschap  en kosten' op deze site. Voor vragen kun je terecht bij de trainer.

Lijkt dit je wat? Meld je dan aan via de knop “Lid worden” op deze website om je aan te melden voor het “Alles-in-1-jeugdpakket”.

Hierna dien je je ook even aan te melden voor de lessen, dus dan schrijf je je in via www.tennisschoolgijs.nl voor het €0,- jeugdpakket bij TV prinsejagt.

Wil je geen tennis, maar padel les volgen, schrijf je voor het trainings gedeelte dan in op www.padel-brabant.nl

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14694709

Address

Oude Bosschebaan 9D
5624 AA Eindhoven