Skip to content
User Password

TV Prinsejagt

Competitie Padel 

 

 

 

Speeldata:

 


Vrijdag: 19.00 uur*Begintijden:

Zaterdag: 10.00 uur en/of 14.00 uur*
Zondag: 10.00 uur en/of 14.00 uur*

* De thuisspelende ploeg bepaalt het aanvangstijdstip, mocht de thuisspelende vereniging een andere aanvangstijd willen aanhouden, dan is dit mogelijk in overleg met de tegenstander.

Inschrijving:

Net als bij de tenniscompetities gebeurt inschrijving bij voorkeur per team (minimaal 4 spelers), want de kans op plaatsing van onvolledige teams of individuele spelers is klein. Bij de KNLTB padelcompetities wordt er geen onderscheid gemaakt tussen mannen-of vrouwencompetitie! Er kan dus met 1 vrouw en 3 mannen worden gespeeld, maar ook andersom. Bij volledige teams volstaat 1 inschrijving per team met de namen en bondsnummers van de teamleden in het opmerkingenveld. Bij te veel teams op een dagdeel wordt er geloot, onafhankelijk van of (een deel van) het team ook in de tenniscompetitie in het voorjaar speelt. De competitiebijdrage is 40 euro per team.

Voor externen is er de mogelijkheid tot een competitielidmaatschap. In deze periode mogen zij ook buiten de competitiedagen gebruik maken van de padelbanen van TV Prinsejagt.

Schrijf je snel in via onderstaande website (vol = vol)!

https://www.toernooi.nl

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet en hopen er met z’n allen een leuke padelcompetitie voor Prinsejagt van te maken!!

Groetjes,
De technische commissie

Evenementen

Naar de evenementen kalender klik

Wo 16 oktober 2019
Ivo Verharen toernooi
Do 17 oktober 2019
Ivo Verharen toernooi
Vr 18 oktober 2019
Ivo Verharen toernooi 
Vr 18 oktober 2019
najaarscompetitie middag 2 banen en avond 6 tennis- en 1 padelbaan
Za 19 oktober 2019
najaarscompetitie 4 tennisbanen 13-18 uur + 2 padelbanen van 12-17 uur