Skip to content
User Password

TV Prinsejagt

Husselavond senioren

Op maandagavond zijn veel banen gereserveerd voor het husselen. Het senioren husselen staat in de belangstelling van een groot aantal van onze leden. Het is een uitstekende gelegenheid om zonder vooraf met iemand te moeten afspreken naar het tennispark te komen en daar met ander leden een partijtje te tennissen. Nieuwe leden leren hier snel andere leden kennen. Niet zelden ontstaan op deze avonden nieuwe tenniskoppels. Na afloop is het altijd gezellig om samen met andere leden wat te drinken. 

De hussel start om 19.00 uur en gaat door tot 22.00 uur. In die periode worden er 4 rondes van 45 minuten getennist. U dient ongeveer 15 minuten voor aanvang van de ronde waaraan u wilt deelnemen aanwezig te zijn.

U levert uw pasje in bij de husselaar (wie het eerst komt, het eerst maalt) die met kennis van zaken dan de partijen samenstelt. Natuurlijk is er altijd ruimte om uw wensen ten aanzien van de samenstelling van partijen kenbaar te maken. Afhankelijk van de mogelijkheden zal hier zeker rekening mee gehouden worden.

De spelerspasjes van de deelnemers worden zoveel mogelijk naar sterkte ingedeeld. Daaruit ontstaan de verschillende koppels die met en tegen elkaar spelen. 

  • Iedere maandag
  • Tijdstip: van 19.00u - 22.00u.
  • De partijen duren 45 minuten
  • Ledenpasjes meebrengen
  • Leeftijd vanaf 18 jaar
  • Beginnen en stoppen na iedere ronde

 

Evenementen

Naar de evenementen kalender klik

Wo 16 oktober 2019
Ivo Verharen toernooi
Do 17 oktober 2019
Ivo Verharen toernooi
Vr 18 oktober 2019
Ivo Verharen toernooi 
Vr 18 oktober 2019
najaarscompetitie middag 2 banen en avond 6 tennis- en 1 padelbaan
Za 19 oktober 2019
najaarscompetitie 4 tennisbanen 13-18 uur + 2 padelbanen van 12-17 uur