Skip to content
User Password

TV Prinsejagt

Het tennispark van T.V. Prinsejagt is gelegen te midden van sportcomplex Eindhoven-Noord.

De ingang van ons park ligt aan de Oude Bosschebaan en is lopend of met de fiets direct te bereiken. Voor wie met de auto komt is er een ruime parkeerplaats, gelegen in het verlengde van de Atletieklaan en vanaf daar is het nog 50 meter lopen naar de ingang. Tijdens toernooien en competities is de toegangspoort naar ons terrein blijvend geopend. Maar daarbuiten moet men een geldig lidmaatschapspasje hebben om de poort te kunnen openen.

Eenmaal binnen vind je rechts van het middenpad alles van onze club met als eerste het paviljoen. Het is tijdens activiteiten en op veel andere tijden geopend. Als dit niet het geval is kun je met een geldig lidmaatschapspasje de deur van de hal openen. Van hieruit kun je in de kleedkamers komen. Verder vind je daar ons elektronisch afhangsysteem waarmee je een baan kunt reserveren en kun je er de verlichting van de banen inschakelen.

Op ons park hebben we de beschikking over 12 perfect verlichte kunstgrasbanen, zodat we het hele jaar door en onder de meeste weersomstandigheden kunnen tennissen. Daarvan wordt door onze leden dan ook veelvuldig gebruik gemaakt. Normaal kan er van 7.00 tot 23.00 uur op de banen gespeeld worden, waarbij verlichting mogelijk is van 16.00 tot 23.00 uur.

Met ons afhangsysteem is te zien welke banen beschikbaar zijn voor vrij tennis. Het kan gebeuren dat een aantal banen zijn geblokkeerd voor andere activiteiten zoals trainen, toernooi, competitie, verhuur, husselen of wat dan ook. Het kan dus voorkomen dat je even moet wachten totdat een baan beschikbaar komt. Dit wordt door het systeem aangegeven. Mocht het zo zijn dat alle banen tijdens competitie of toernooi bezet zijn, dan is dit vooraf aangegeven op onze site.

Bij het plannen van activiteiten maken we gebruik van informatie die we uit ons afhang­systeem halen. Vandaar ook dat het van groot belang is dat iedereen en altijd een baan reserveert in het systeem, zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van de baanbezetting.

Op ons park hebben we ook nog een oefenmuur die aan twee kanten gebruikt kan worden. Hiervoor hoeft niet te worden ingehangen.

De verlichting op ons park is van een sublieme kwaliteit. We dienen er echter verstandig mee om te gaan, omdat de ermee samenhangende kosten aanzienlijk zijn. De verlichting brandt in blokken van twee of drie banen, baan 1 is afzonderlijk instelbaar. De schakelkast bevindt zich in het halletje in ons paviljoen. Boven de knoppen staat voor welke banen ze bedoeld zijn.

Let wel goed op want als je per ongelijk het verkeerde blok uitschakelt, duurt het zeker 20 minuten voor het weer kan worden ingeschakeld. En hier maak je op een drukke tennis­avond beslist geen vrienden mee!.

Probeer zo veel mogelijk bij elkaar in één blok in te hangen, zodat er niet onnodig veel verlichting brandt en als je als laatste in een blok stopt met tennissen, doe dan ook direct in het halletje in ons paviljoen het licht uit.

Ook gaat het licht automatisch na 20 minuten uit, echter voordat de lampen automatisch uitgaan, hoor je op de baan een zoemer uit het kastje op het hek bij de baan. Als je niet wilt dat het licht uitgaat, moet je op dit kastje de knop indrukken waardoor het licht weer 20 minuten langer blijft branden.

Natuurlijk zijn we allemaal trots op ons mooie park en gaan we er zorgvuldig mee om. Mocht je een storing of defect ontdekken, geef dit dan zo snel mogelijk door aan de bardienst of het parkbeheer. De bardienst kan er ook een notitie van maken en in de kassa deponeren zodat deze bij de juiste persoon terecht komt. Of stuur een e-mail naar de parkbeheerder, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hierheen kun je ook je suggesties en vragen sturen.

Tot slot nog wat praktische tips:

  • Kom je op de fiets, zet deze dan goed op slot en indien mogelijk vast met een extra slot aan het fietsenrek. Helaas zijn in het verleden nogal wat fietsen gestolen omdat ze niet op slot waren gezet.
  • Laat ook geen tennistassen of andere zaken onbeheerd achter bij de baan of op het terras.
  • Laat de banen en het terras netjes achter, gooi afval in de daarvoor bestemde bakken.
  • Zorg ervoor dat, als je weggaat, de deuren en het hek goed zijn afgesloten, zodat er geen onbevoegde personen gemakkelijk toegang hebben tot ons paviljoen of het park.

En vooral.... geniet van het tennissen en van ons park!

Evenementen

Naar de evenementen kalender klik

Wo 16 oktober 2019
Ivo Verharen toernooi
Do 17 oktober 2019
Ivo Verharen toernooi
Vr 18 oktober 2019
Ivo Verharen toernooi 
Vr 18 oktober 2019
najaarscompetitie middag 2 banen en avond 6 tennis- en 1 padelbaan
Za 19 oktober 2019
najaarscompetitie 4 tennisbanen 13-18 uur + 2 padelbanen van 12-17 uur