Inschrijving tennis en padel training geopend

15 januari 2021


Beste leden,

Afgelopen week hebben wij de teams ingeschreven voor de Tennis Voorjaarscompetitie en de Triple Double Padel competitie. Hopelijk kan de competitie doorgaan en is ook ons paviljoen tegen die tijd weer geopend.

Voor diegene die zich goed willen voorbereiden op de competitie of zo maar wat extra training willen volgen de komende tijd, hebben we samen met onze tennis en padel school het volgende aanbod samengesteld: 

  • Tennislessen: Tennisschool Gijs zal in februari en maart nog een cyclus van 7 lessen verzorgen. Deze worden gegeven vanaf week 5, vanaf 1 februari op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. Inschrijving sluit 22 januari aanstaande en kan hier: https://www.tennisschoolgijs.nl/verenigingen/tv-prinsejagt/training
  • Padel themalessen: de komende weken zal er op donderdag géén Padel les gegeven worden. In plaats daarvan hebben we in samenwerking met Padel Brabant een aanbod van themalessen samengesteld. Deze zullen worden gegeven op 1 baan op de woensdagavond. Informatie & inschrijven doe je via: https://www.padel-brabant.nl/locaties/tv-prinsejagt/themalessen-januari/februari-2021/      Er is maar beperkte ruimte, dus als je graag 1 of meerdere lessen wil volgen, ben er dan snel bij!

 

Als je vragen hebt, stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

groetjes Robin en Lotte

namens de Technische Commissie van TV Prinsejagt

 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14694709

Address

Oude Bosschebaan 9D
5624 AA Eindhoven