Introducée beleid en reserveringsysteem

27 juli 2020


INTRODUCEE BELEID

We krijgen regelmatig vragen m.b.t. het meenemen van een introducée. De KNLTB heeft in de clubapp ingebouwd dat je dit kunt aangeven bij een baanreservering, maar dit werkt niet zoals wij het willen. Wil je dus een introducée meenemen, mail dan even naar [email protected].

De baanreservering wordt dan voor jullie in het systeem gezet en de introducée(s) betaalt €7,50 per uur. Mocht het een potentieel nieuw lid betreffen en diegene lid worden na eens meegespeeld te hebben dan hoeft dit niet betaald te worden.

We hopen op jullie medewerking hierin en begrip dat we niet onbeperkt introducées kunnen toestaan aangezien het al druk genoeg is op prime-time voor eigen leden.

 

BAANRESERVERINGSSYSTEEM:

 • Aantal dagen dat vooraf gereserveerd kan worden is 3 dagen. Dit betekent dat je tot 3 dagen in de toekomst een baan kan reserveren
 • We hebben in het systeem ingesteld dat er minimaal 60 min. tussen 2 boekingen in moet zitten, zodat er geen 2 uur achter elkaar afgehangen kan worden. Dit is jammer wanneer je bijv. een hele wedstrijd wil spelen maar we hebben dit gedaan om al onze leden genoeg kans te geven om op "prime-time" te kunnen tennissen en padellen. Op doordeweekse avonden en zaterdag- en zondagochtend is het zelfs niet mogelijk om 2 x een padelbaan te reserveren. Wellicht vanzelfsprekend, maar het is dan ook niet toegestaan om af te hangen met de naam van iemand die er op dat moment niet is, waardoor je alsnog met 4 dezelfde op de baan kunt blijven staan. 
 • Mocht de baan leeg blijven liggen (niet gereserveerd zijn) na het geboekte uur, is het uiteraard wel prima om door te spelen, maar dit kan pas op het moment zelf bekeken worden. We vragen jullie ook om elkaar onderling hierop aan te spreken wanneer je dit toch ziet gebeuren. Zo hopen we dat een ieder genoeg kans heeft om lekker te kunnen sporten!
 • De padelbanen kunnen doordeweeks na 18 uur en op zaterdag- en zondagochtend maar één keer én alleen door minimaal 4 personen gereserveerd worden. Als je mensen zoekt om mee te spelen dan kunnen we je toevoegen aan de WhatsApp groep, mail dan even naar [email protected]
 • Op de drukke momenten willen we de banen optimaal benutten en zoveel mogelijk leden de kans geven te spelen. Wil je vaker en/of langer spelen probeer dan om op rustige momenten te gaan:
  • overdag of vroeg op de avond
  • vrijdagavond
  • zaterdag- en zondagmiddag en avond

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14694709

Address

Oude Bosschebaan 9D
5624 AA Eindhoven