Padel baangebruik en verhuur

Baangebruik door leden

Voor leden van Prinsejagt is het gebruik van de padelbanen gratis. Zij kunnen kosteloos via het baanreserveringsysteem een padelbaan reserveren. Mocht je nog geen Padel racket hebben dan kan je deze huren voor €2,50 achter de bar. Ballen liggen daar ook en zijn te leen.

Indien leden samen met niet-leden een baan willen gebruiken, wordt gevraagd een mail te sturen naar [email protected]. Een van de commissieleden zal dan de baan reserveren in het systeem. Niet-leden betalen een vergoeding voor de baanhuur van € 7,50 per uur. Ook niet-leden kunnen padelrackets huren voor € 2,50 per uur. Je kan ook de baanhuur voor niet-leden en huur rackets aan de bar betalen.

 

Baangebruik door niet-leden: een padelbaan huren, hoe gaat dat?

Voor niet-leden zijn padelbanen te huur. De prijs van een uur baanhuur is € 30,- exclusief rackets en ballenhuur. 
Voor € 40,- per uur worden ook rackets en ballen ter beschikking gesteld.

Het reserveren van een padelbaan door niet-leden is alleen mogelijk door het speciaal daarvoor gemaakte formulier in te vullen:

Formulier voor huur van een padelbaan

In verband met andere activiteiten en beschikbaarheid van de banen voor eigen leden, is het in principe niet mogelijk om op zaterdagaochtend, maandag-, dinsdag- en donderdagavond een padelbaan te huren. Graag minimaal 24 uur van te voren reserveren.

 

We vertrouwen erop dat u na gebruik de rackets en ballen weer teruglegt op de plaats waar ze horen.

Is bovenstaande procedure technisch niet mogelijk of heeft u vragen over het huurformulier, dan kunt u een mail sturen naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14694709

Address

Oude Bosschebaan 9D
5624 AA Eindhoven