Tennis Toernooien

Gedurende het jaar organiseren wij diverse toernooien. Hieronder vind je een algemene omschrijving van al deze toernooien. De snelkoppelingen om in te schrijven en meest recente nieuws vind je op de homepage.

 

EXTERN voor leden én niet-leden van Prinsejagt

  • Open Voorjaarstoernooi TV Prinsejagt - tennis & padel

Dit Open toernooi vindt jaarlijks in week 10, in maart, plaats op ons tennispark. Het is ieder jaar erg druk bezet en veel mensen doen mee als voorbereiding op de Voorjaarscompetitie. Het is een Open toernooi dus zowel leden als niet-leden van Prinsejagt mogen hieraan deelnemen. Vanaf 2020 wordt er om zowel tennis als padel titels gestreden. Het tennistoernooi wordt gespeeld in de categorieën in de HE, DE, HD, DD en GD van 3 t/m 8, met in de cateogrieën 6 t/m 8 ook 35+. Het padeltoernooi wordt gespeeld in de categorieën Topklasse, Wedstrijdklasse, Gevorderden lasse en Beginnersklasse in de HD, DD en GD.

  • Prinsejagt Open Actueel Rating toernooi - tennis & padel

Sinds 2019 combineren we in dit toernooi tennis en padel. Het tennis toernooi wordt ingedeel op basis van actuele rating en inschrijven is mogelijk in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD. In het padel toernooi wordt gespeeld in de categorieën beginners, gevorderd en wedstrijd niveau in de HD, DD en GD. We hopen dit jaar een plekje te krijgen in de toernooikalender in week 36 (eind augustus/ begin september) zodat we meer deelnemers kunnen trekken als voorbereiding op de najaarscompetite. We houden jullie op de hoogte hierover!

  • DEN

DEN staat voor Dubbelkampioenschappen Eindhoven Noord. De 3 tennisverenigingen uit Eindhoven Noord TV Prinsejagt, Tegenbosch en Bokt organiseren dit samen. De speeldagen van het toernooi worden afwisselend op de 3 verschillende parken gespeeld en wie wint mag zich Dubbelkampioen Eindhoven Noord noemen! Het toernooi vindt jaarlijks plaats in november. Hier vind je info van DEN 2019: toernooi.nl

 

  • WDWC (Woenselse Dubbel Winter Competitie)

Deze gezellige wintercompetitie wordt ieder jaar georganiseerd door de 3 verenigingen Prinsejagt, Tegenbosch en Bokt. Het gaat om 10 zaterdagmiddagen per seizoen. Er kan ingeschreven worden voor de categorieën: HD, DD of GD. De wedstrijden duren 1 uur en worden afwisselend op de 3 verschillende parken gespeeld. Na de 5e en 10e speeldag vindt er promotie/degradatie plaats per poule. Op deze finaledagen wordt dan een klein prijsje uitgereikt aan de winnaars en er is een lekker hapje. Inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team. Inschrijven kan via de website van TV Tegenbosch.
 

INTERN alleen voor leden van Prinsejagt

  • Clubtoernooi Tennis & Padel

Vanaf 2020 gaan we het clubtoernooi voor tennis & padel combineren en wordt dit gezelligste toernooi van het jaar gespeeld in een hele week van maandag 26 oktober t/m zondag 1 november! Je mag inschrijven voor meerdere onderdelen en dit mag ook een combinatie zijn van tennis en padel. Alle categorieën worden door de toernooicommissie ingedeeld in poules op basis van speelsterkte met als doel alle deelnemers zo veel mogelijk leuke wedstrijden te laten spelen.De inschrijving voor dit jaar is al geopend: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=CF9EF5AE-C1F6-47A7-AB2C-1CC1AB58B3F1

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14694709

Address

Oude Bosschebaan 9D
5624 AA Eindhoven