Prinsejagt in het kort

Algemene informatie: 

TV Prinsejagt is opgericht op 7 juli 1958 als tennisvereniging en beschikt sinds medio april 2019 naast de tennisbanen ook over twee padelbanen.

Ons park is gelegen aan de Oude Bossche Baan 9D te Eindhoven, dat onderdeel is van het sportcomplex Eindhoven-Noord. Voor diegene die met de fiets komen is de entree direct aan het fietspad gelegen. Voor diegene die met de auto komen dan kan deze op de ruimte parkeerplaats tussen voetbalvereniging Wodan en het Stedelijk College Eindhoven geparkeerd worden, daarna is het enkele meters het fietspad naar links volgen om de entreepoort te bereiken.
Tijdens toernooien en competities is de toegangspoort naar ons terrein blijvend geopend. Maar daarbuiten moet men een geldig lidmaatschapspasje hebben om de poort te kunnen openen.

 

Naast onze 9 tennisbanen en 2 padel banen hebben wij een gezellig clubhuis dat fungeert als gastvrije ontmoetingsplaats voor onze leden, zodat zij voor of na hun partij tennis en/of padel iets kunnen drinken, kunnen douchen of gezellig samen kunnen zijn. 

 

Wij verwelkomen u graag op ons park!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14694709

Address

Oude Bosschebaan 9D
5624 AA Eindhoven