Vrijwilliger bij Prinsejagt

We zijn een vereniging waar alle leden een bijdrage leveren om de gehele organisatie mogelijk te maken, dat veraangenaamd mede het lid zijn bij TV Prinsejagt. Dit kan door uitvoer van talloze activiteiten zoals bijvoorbeeld helpen bij toernooien, ondersteunen bij competities, deelnemen aan een commissie, representatief maken en houden van het terras, draaien van bardiensten enz.

We verwachten van ieder lid dat in het lopende kalenderjaar 17 jaar of ouder wordt of is een bijdrage van minimaal 9 uur per jaar. Dit wordt standaard vormgegeven in de vorm van 2 bardiensten. Non-actief leden en Vrienden van Prinsejagt zijn van verdienste vrijgesteld.

Wanneer jij de vereniging op een manier kan ondersteunen die jou goed past, stellen wij het op prijs als je dat kenbaar maakt zodat daar een goede invulling aan gegeven kan worden.

De aangegeven 9 uur is het minimaal gevraagde, iedere extra inzet wordt positief ontvangen en zeer gewaardeerd. 

Wanneer je een extra bijdrage wilt leveren maar niet weet op welke manier hier invulling aan gegeven kan worden, helpen wij je daarbij. Voor vragen, suggesties of om je aan te melden mail naar [email protected]  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 14694709

Address

Oude Bosschebaan 9D
5624 AA Eindhoven